Salgskonsulent

til salg af dyrefoder i Møllerens Hobbylager *)


Har du erfaring med salg af dyrefoder og interesserer du dig for dyr – særligt heste?
Kan du yde god rådgivning, har du drive og er god til at åbne nye døre
Hvis ja - så er du måske vores nye salgskonsulent i Møllerens Hobbylager.

Mere om jobbet
Som salgskonsulent i Møllerens Hobbylager bliver du, sammen med salgschefen, en vigtig brik og samarbejdspartner for vores forhandlernet i Danmark. Du vil få ansvaret for at drive salget af vores brede fodersortiment til din egen gruppe af forhandlere - ligesom du skal bistå dem med foderrådgivning.
Vores virksomhed har stærke værdier, som er værdsat hos kunderne. Dette betyder gode og tætte relationer, som vi vægter meget højt – også ud i fremtiden.
I jobbet får du stor frihed til at strukturere og planlægge din egen arbejdsdag og du får dermed også alle muligheder for selv at præge jobbet.
Vi vil tage imod dig med åbne arme og sørger naturligvis for en god oplæring, så du kommer godt fra start i dit nye job.

Primære arbejdsopgaver

  • At besøge butikkerne/forhandlerne, som du skal rådgive om foder og motivere til samarbejde med dig og Møllerens Hobbylager.
  • At samarbejde med salgschefen om at sikre vækst og resultater for Møllerens Hobbylager.
  • At definere potentialet, selektere kunder og prioritere indsatserne.
  • At gå i dialog og agere sparringspartner for kunderne på ideer, produktudvikling og markedsføringsmuligheder.

Kvalifikationer
Den ideelle kandidat skal have nogle års erfaring med salg. Og da hestefoder er en stor del af vores sortiment og omsætning, ser vi gerne, at du har viden og interesse herfor - så du dermed kan rådgive kunderne bedst muligt.
Som person er du, af natur, målrettet, resultatorienteret, udadvendt og tillidsvækkende. Du har et godt drive og en høj arbejdsmoral, hvor du deltager aktivt i arbejdsopgaverne og løser dem på bedst mulig vis.
Kundeservice prioriterer du højt, hvor du på omhyggelig vis giver vores kunder de bedste oplevelser. Vi ønsker en teamplayer – der er loyal, stabil, fleksibel og kan bevare overblikket i en spændende, og til tider, hektisk hverdag.

Vil du med på holdet?
Send din ansøgning + CV til Salgschef for Møllerens Hobbylager, Jeanet Schelde på mail: jsp@hk-hornsyld.dk.
Bemærk, at din ansøgning ikke må indeholde dit cpr. nr., helbredsoplysninger eller andre personfølsomme oplysninger.
Ansøgninger vurderes løbende og stillingsannoncen fjernes, når jobbet er besat.
Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til jobbet?
Du er meget velkommen til at kontakte Salgschef Jeanet Schelde på tlf. 2527 7383.
Vi glæder os til at høre fra dig!

*) Møllerens Hobbylager er en afdeling under Hornsyld Købmandsgaard A/S, som udvikler, producerer og sælger foder og gødning via et bredt forhandlernet i Danmark.
Hornsyld Købmandsgaard A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1932. I dag tæller vi 175 medarbejdere fordelt på fem forretningsområder: Grovvare, Totalbyg, Energi, Møllerens og Triple A. Missionen er at drive en bæredygtig virksomhed som, både nationalt og på udvalgte områder internationalt, skaber løsninger af værdi til landbruget og fødevarekæden.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11