Reperatør til Hornsyld Købmandsgaard

Har du lyst til et job i en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, hvor to dage ikke er ens? Så er dette jobbet for dig. Du får et selvstændigt job med masser af ansvar, indflydelse og gode kollega-er. 

Du bliver en del af et engageret team i Hornsyld med fire smede, som står for reparation og vedligehold af maskinanlæg på alle vore lokationer. Du får en vigtig rolle i teamet, hvor du er med til at sikre, at vores maskinanlæg er velfungerende, så produktionen kører som smurt.
 
Vi har et godt sammenhold, humør og en meget varieret arbejdsdag, hvor det til tider går stærkt. Vi glæ-der os til at tage rigtig godt imod dig og sørger naturligvis for, at du får en god oplæring. Du får god mulig-hed for selv at præge jobbet og planlægge din hverdag. Du kommer på sigt til at indgå i fast vagtordning med tilkaldevagter fra kl. 17 til 07 hver 3. uge.
 
Din adgangsbillet til jobbet: 

•    Du er uddannet klejnsmed, landbrugsmekaniker eller lignende.
•    Du har erfaring fra tilsvarende opgaver, gerne med kendskab til el, trykluft og plc styringer. 
•    Du er i stand til at arbejde selvstændigt og er vedholdende.
•    Du trives i en meget foranderlig hverdag.
•    Du stiller krav til kvaliteten af dit eget arbejde.
•    Du er serviceminded og fleksibel.
•    Du er god til at samarbejde og har et godt humør.

Ansøg nu – vi mangler dig på holdet:
Din ansøgning samt øvrige relevante dokumenter, sendes hurtigst muligt til Teknisk Chef, Jens Jensen på jcj@hk-hornsyld.dk. 

Bemærk venligst, at dit ansøgningsmateriale ikke må indeholde dit cpr.nr., helbredsoplysninger eller an-dre personfølsomme oplysninger. 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef, Jens Jensen på tlf. 25 27 73 21.
Vi glæder os meget til at høre fra dig. 

Om virksomheden:
Hornsyld Købmandsgaard er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1932. Købmandsgaarden opererer indenfor forretningsområderne: grovvarer, energi, ingredienser til dyrefoder og byggeri. Den samlede koncern-omsætning udgør cirka 1,8 mia. kr. Vi er 175 engagerede medarbejdere i Købmandsgaarden. Du kan læse mere om os på hk-hornsyld.dk. 
 

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11