Trængsel på HK’s stand

Hornsyld Købmandsgaard A/S blev godt besøgt på Agromek 2014, hvor der var stor trængsel på standen gennem de fire udstillingsdage fra den 25. til den 28. november. Tilslutningen fra Agromek-gæsterne var så stor, at der måtte hentes ekstra borde og stole til, så HK-medarbejderne kunne tage godt imod de mange besøgende.

 

- Vi havde masser af mennesker inde omkring vores stand, som var godt fyldt op stort set hele tiden. På visse tidspunkter kunne vi nærmest ikke være der.  Det kørte bare derudaf, og vi er meget godt tilfredse med tilslutningen og den interesse, der var for vores produkter, siger markedsføringskoordinator Anders Kristensen, Hornsyld Købmandsgaard.

Sammen med sine kolleger fra Hornsyld Købmandsgaards forskellige afdelinger tog han godt imod de mange gæster og bød dem inden for til en kop kaffe og en snak om, hvad HK kan tilbyde inden for planteavl, foder, energi, halbyggeri, deltidslandbrug, hobbydyr og meget andet.

- Vi havde rigtigt mange gode og seriøse henvendelser fra kunder, der gerne ville høre om vores forskellige produkter. Det var både nuværende kunder men også rigtigt mange nye kunder. Vi følger nu aktivt op på det hele, siger Anders Kristensen.

Han fortæller, at der var stor interesse for Hornsyld Købmandsgaards stjernenyhed, nemlig midlet Presan FX, der er et syreprodukt til smågriseproducentere. Men også for at høre om, hvad HK Haller kan tilbyde inden for staldbyggerier og om mulighederne for at få energitilskud og for at finde de mest optimale energiløsninger.

- Vi havde også en del journalister inde omkring for at høre om vores produkter. Folk var interesserede i at høre lidt om Hornsylds Købmandsgaards gamle lastbil, som pyntede på standen, og om virksomheden og dens historie.

Agromek er Nordeuropas største samlede landbrugsmesse, som har det hele – lige fra de største traktorer og maskiner til alt, hvad man skal bruge i stalden plus rådgivning og serviceydelser.

Det samlede besøgstal over de fire dage var ca. 47.000 gæster, hvilket var en fremgang i forhold til 2012, hvor messen blev besøgt af ca. 45.000 gæster.  

Billedtekst:
Der var trængsel på HK’s stand gennem alle Agromek-dagene.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11