Styrker salget i syd

HK ansætter ny produktkonsulent med henblik på at styrke aktiviteten i Sønderjylland


Direktør Henrik Hedegaard (t.v.) og produktkonsulent Karsten Krongaard ser frem til en styrket indsats i området syd for Kolding.


Hornsyld Købmandsgaard A/S styrker nu sin indsats i den sydlige del af Jylland med udgangspunkt i sit lager i Aller ved Christiansfeldt, hvorfra der fremover vil blive sat ind med øget salgsaktivitet.
HK Agro har netop ansat Karsten Krongaard som produktkonsulent. Han har været ansat i branchen siden 1980 og har stort kendskab til området syd for Kolding.
- Vi overtog lageret i Aller i 2012 og har hermed et naturligt udgangspunkt for at sætte ind i den sydlige del af Jylland, som for os er et oplagt og spændende område med muligheder for vækst, siger direktør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S.
- Med ansættelsen af Karsten Krongaard har vi fået en lokal medarbejder, der kender området og markedet, og vi ser frem til at servicere landbruget her, tilføjer han.
Karsten Krongaard, 53 år, bor i Haderslev og har en bred erfaring inden for korn- og foderstofbranchen. Fra 1994 til 2009 var han produktkonsulent ved Aller Mølle A/S, og senere for Danish Agro. Nu gælder det så Hornsyld Købmandsgaard, der ønsker at styrke salget samt køb af afgrøder i området omkring lageret i Aller.
Her modtages korn i høst, udleveres gødning og der vil blive oprettet et mindre lager til plantebeskyttelsesmidler på stedet.
- Jeg glæder mig til udfordringerne og til at servicere og samarbejde med landbruget i området. Der er spændende muligheder for ekspansion, og jeg ser frem til igen at repræsentere det private alternativ til landbruget i korn- og foderstofbranchen, siger Karsten Krongaard.
Hornsyld Købmandsgaard A/S er en privat grovvareforretning, der omsætter for ca. 1,5 mia. kr. årligt og har ca. 140 ansatte. Virksomheden består af tre forretningsområder, nemlig HK Agro, HK Trælast og HK Olie.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11