Medarbejder Horsens havn

Har du lyst til et job i en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling? Så er dette arbejdspladsen for dig. Du får ansvar, indflydelse og gode kollegaer.

Du bliver en del af et engageret og rutineret team på 10 personer på Hornsyld Købmandsgaards fabrik i Horsens, som står for produktionen af kvalitetsfoder. Du får en vigtig rolle, hvor du hjælper med at sikre, at vi leverer den aftalte kvalitet til den rette tid. Du får god mulighed for selv at præge din hverdag hos os. Vi kan også tilbyde jobbet som en læreplads eller voksenlæreplads som industrioperatør.

Vi har et godt sammenhold, højt humør og en meget varieret arbejdsdag. Vi glæder os til at tage rigtig godt imod dig og vi sikre dig en god oplæring, hvor du bliver dygtig til processtyring m.v.

Jobbet vil fortrinsvis være på vores daghold, men vi ønsker fleksibilitet til at kunne assistere på et 3 holds skift. (dag – aften og nat) både på Horsens Havn og i Hornsyld.

Din adgangsbillet til jobbet:

  • Du er god til at se muligheder og trives i en foranderlig hverdag.
  • Du stiller krav til kvaliteten af dit eget arbejde.
  • Du er serviceminded og fleksibel.
  • Du er positiv, god til at samarbejde og har et godt humør.
  • Du har kørekort til alm. personbil
  • Har du truckcertifikat vil det være en fordel.

Ansøg nu – vi glæder os til at få dig på holdet:
Send kort ansøgning samt øvrige relevante dokumenter job@hk-hornsyld.dk . Bemærk, at dit ansøgningsmateriale ikke må indeholde dit cpr.nr., helbredsoplysninger eller andre personfølsomme oplysninger. Ansøgningerne vurderes løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Bjarne Fogh Kristensen på 2527 7324 for yderligere information.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om virksomheden:
Hornsyld Købmandsgaard er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1932. Købmandsgaarden arbejder indenfor forretningsområderne: grovvarer, energi, ingredienser til dyrefoder og byggeri. Den samlede koncern omsætning udgør cirka 1,8 mia. kr. Vi er 175 engagerede medarbejdere i Købmandsgaarden. 

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11