Chauffør til vores kranbil

Har du lyst til at blive en del af et engageret chaufførteam, der hver dag sørger for at servicere landbruget? Så har du nu mulighed for at blive en del af en sammentømret familievirksomhed.


Vi søger en chauffør til vores forvogn-hængertræk, der primært kører storsække til landbruget bortset fra i høsten, hvor der grabbes afgrøder fra markstakke. Der er enkelte dage, hvor der køres al-mindelige tiplæs.

Din arbejdsuge strækker sig fra mandag til fredag, med enkelte lørdage i travle perioder, hvor der er be-hov for ekstra hjælp. Du skal være indstillet på at sove i bilen ind imellem.

På sigt kan arbejdstiden blive ændret til en 3-dages-uge, hvor du kører torsdag til lørdag og mandag til onsdag, hvorefter du har fri i en uge.

Din adgangsbillet til jobbet:
•    Du har naturligvis kørekort til lastbil og anhænger.
•    Du er stabil og har en høj arbejdsmoral.
•    Du kan arbejde selvstændigt og er både omhyggelig og fleksibel.
•    Du er god til at samarbejde og har et godt humør.
•    Erfaring med krankørsel er en fordel.

Ansøg nu – vi glæder os til at få dig med på holdet:
Lyder det som et job for dig? Så send en ansøgning afsted hurtigst muligt til ben@hk-hornsyld.dk. Mærk din ansøgning ”Chauffør”. Bemærk, at dit ansøgningsmateriale ikke må indeholde dit cpr.nr., helbredsoplysninger eller andre personfølsomme oplysninger.

Du er velkommen til at ringe til kørselsleder Benedikte Enggaard på tlf. 4019 6575, hvis du har spørgsmål. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden:
Hornsyld Købmandsgaard er en familieejet virksomhed, der arbejder inden for forretningsområ-derne: grovvarer, energi, ingredienser til dyrefoder og byggeri. Købmandsgaarden blev grundlagt i 1932 og omsætter i dag for ca. 1,8 milliarder kr. årligt og beskæftiger 165 engagerede medar-bejdere.
 

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11