Smedelærling

Har du lyst til en læreplads i en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, hvor ikke to dage er ens? Så er dette arbejdspladsen for dig. Du får en læretid med ansvar, indflydelse og gode kollegaer.

Du bliver en del af et engageret team i Hornsyld med fire smede, som står for reparation og vedligehold af maskinanlæg på flere af Købmandsgaardens jyske lokationer. Du får en vigtig rolle, hvor du hjælper med til at sikre, at vores maskinanlæg er velfungerende, så produktionen kører som smurt. Du får god mulighed for selv at præge din uddannelse hos os. Vi kan også tilbyde pladsen som en voksenlæreplads.

Vi har et godt sammenhold, højt humør og en meget varieret arbejdsdag. Vi glæder os til at tage rigtig godt imod dig og give dig en god uddannelse, hvor du også kommer til at stifte bekendtskab med processtyring m.v.

Din adgangsbillet til lærepladsen:

  • Du er i gang med en uddannelse som klejnsmed.
  • Du trives i en foranderlig hverdag.
  • Du stiller krav til kvaliteten af dit eget arbejde.
  • Du er serviceminded og fleksibel.
  • Du er god til at samarbejde og har et godt humør.

Ansøg nu – vi mangler dig på holdet:

Din ansøgning samt øvrige relevante dokumenter sendes hurtigst muligt til Teknisk Chef Jens Jensen på jcj@hk-hornsyld.dk. Bemærk, at dit ansøgningsmateriale ikke må indeholde dit cpr.nr., helbredsoplysninger eller andre personfølsomme oplysninger. Ansøgninger vurderes løbende, og stillingsannoncen fjernes, når jobbet er besat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Jens Jensen på tlf. 25 27 73 21.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om virksomheden:

Hornsyld Købmandsgaard er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1932. Købmandsgaarden arbejder indenfor forretningsområderne: grovvarer, energi, ingredienser til dyrefoder, byggematerialer og byggeri. Den samlede koncernomsætning udgør cirka 1,8 mia. kr. Vi er 175 engagerede medarbejdere i Købmandsgaarden. Læs mere om os på hk-hornsyld.dk.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11