Tøjafdeling med vokseværk

XL Byggemarked i Hornsyld har stor afdeling med arbejdstøj, og kan også sørge for trykning af logo på tøjet - samt direkte levering til landbrugskunder.

Der er arbejdstøj i mange forskellige modeller og typer i XL Byggemarked på Hornsyld Købmandsgaard A/S, hvor der er indrettet en stor afdeling med arbejds- og fritidstøj.

- Ud over håndværkere, firmaer og landmænd er der også rigtigt mange fritidsfolk, der kommer og køber arbejdstøj hos os, siger Knud Rützou, der sammen med Helle Jeppesen står for tøjafdelingen i byggemarkedet.

Her kan man købe jakker, bukser, skjorter, trøjer, t-shirts, skiundertøj og fodtøj af en række forskellige mærker, hvor Kansas og Mascot er de to store mærker. Tøj og fodtøj fås i alle størrelser, også til de helt små.

- Vi oplever en stigende interesse inden for dette område. Der er kommet mere forskelligt på markedet, også i lidt mere smarte og friske farver og modeller. Folk kan godt lide, at der er noget at vælge imellem, og det har også en betydning, at arbejdstøjet ser pænt ud, siger Helle Jeppesen, der er klar til at rådgive om de forskellige modeller og kvaliteter samt sikkerhedsfodtøj og andet.

Trykt med logo og navn

Knud Rützou fortæller, at mange vælger at få navn og logo trykt på arbejdstøjet, både på jakker, bukser og bluser.

Mange firmaer og håndværkere benytter logo på tøjet, og det kan også være foreninger eller klubber, der ønsker ens t-shirts eller  andet.  Og nu er landbruget også ved at komme med.

- Der er mange, der gerne vil have trykt gårdens navn og evt. logo på tøjet, fortæller Knud Rützou, der selv står for trykningen og også kan hjælpe med at få udviklet logoet.

- Vi hører mange af vores kunder sige, at det giver en vis form for fællesskab, at man har logo på tøjet, og for mange handler det også om, at man ønsker at profilere virksomheden og arbejdspladsen, siger han.

Direkte levering

Som landbrugskunde i Hornsyld Købmandsgaard er det muligt at få tøjet leveret direkte på gården.

- Hvis vi alligevel har en chauffør, der skal ud på gården med foder eller andet, har vi mulighed for at bringe tøjet med ud. Vi kører jo alligevel, og derfor kan vi ligeså godt udnytte synergieffekten i den forbindelse. Det er en form for ”nærhed på afstand”, vi gerne vil udnytte, siger Helle Jeppesen.