LANDBRUGSHAL

HK Totalbyg A/S tegner og opfører alle former for landbrugshaller, lige fra de simple maskinhuse til stalde og lader.

Hallerne indrettes og projekteres efter kundens krav, behov og den driftsmæssige sammenhæng  og så de passer ind i den øvrige bygningsmasse.

Se nogen af vore referencer her

Kunderne har sagt om os

Esben og Lene Pedersen på ”Langskovgaard” ved Hadsten oplevede et konstruktivt samarbejde med Hornsyld Købmandsgaard A/S, da de skulle have ny maskinhal

- Vi har fået lige præcist den hal, vi ønskede os og der er ikke en finger at sætte på noget som helst. Det har været en rigtig god proces, og vi har haft et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde med stor fokus på kvalitet.

Byggestyring
Den nye maskinhal er på 1014 kvadratmeter og opført med faste sider i sort og gråt. Den er opført med rytterlys, hvilket giver et godt lys i hallen.

- Vi valgte en løsning med totalentreprise, og det var Hornsyld Købmandsgaard, der sørgede for det hele. De har erfarne håndværkere og et godt kendskab til materialer og råvarer, bl.a. fordi de selv har trælasthandel.

- De stod for byggestyring og koordinering, og der var fuldstændig styr på processen fra start til slut, siger Esben Pedersen, der selv stod for det indledende jordarbejde.
Han oplevede samarbejdet med HK Totalbyg som professionelt.

Læs mere under vores referencer.