Industrihaller

HK-Totalbyg A/S tilbyder en bred vifte af industrihaller til lager, værksted, produktion m.m.

Hallen kan udføres uisoleret, men også isoleret og opvarmet til både 15 og 20 graders opvarmning, udført efter foreskrifterne i BR10 med energiberegninger m.m.

Vi skræddersyr selvfølgelig byggeriet efter kundens krav, behov og muligheder.

Se nogen af vore referencer her

Kunderne har sagt om os

Hornsyld Købmandsgaard A/S er en professionel samarbejdspartner omkring erhvervsbyggerier for virksomheden J. Hvidtved Larsen A/S i Silkeborg

Pris, kvalitet og tid er vigtige parametre for J. Hvidtved Larsen A/S i Silkeborg, når der skal bygges nye lager- og produktionshaller. Virksomheden er på den baggrund glade for samarbejdet med Hornsyld Købmandsgaard A/S.

Mange opgaver
Den første lagerhal, Hornsyld Købmandsgaard opførte for virksomheden i 2010, var på 886 kvadratmeter plus 50 kvadratmeter halvtag.

- Vi var rigtigt godt tilfredse med både processen og resultatet, og derfor valgte vi igen Hornsyld Købmandsgaard, da vi i 2013 skulle have opført et nyt lager og renoveret eksisterende lager. Samtidig skulle vi have opført nye kontorfaciliteter, og vi fik her bygget et samlet areal på 345 kvadratmeter.

Hvidtved Larsen har også benyttet HK i forbindelse med udskiftning af vinduer i eksisterende kontorbygning samt renovering og efterisolering af en gavl på produktionshallen.
Det er blevet til en række af opgaver, fortæller Kim Kjehr, der også valgte HK, da der skulle opføres en ny overdækket hal på beholderfabrikken.

Læs mere under vores referencer.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld
Tlf: 75 68 73 00
Direkte tlf. Trælasten: 75 68 77 22
Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11