Godt samarbejde om minkhaller

                                                                                                                                                                06.05.2014

Bøgballe Mink A/S i Uldum har brug for en seriøs samarbejdspartner, når der skal opføres minkhaller og er glade for samarbejdet med Hornsyld Købmandsgaard A/S

- Vi har brug for en seriøs samarbejdspartner, der overholder aftaler og sørger for, at tingene bliver løst. Sådan fungerer det med Hornsyld Købmandsgaard, de sørger altid for, at vi finder en god løsning.
Sådan siger Klaus og Kent Hermansen, indehaver af Bøgballe Mink i Uldum. De har gennem de senere år opført adskillige minkhaller og maskinhuse, og de har i den sammenhæng benyttet Hornsyld Købmandsgaards halafdeling, HK Haller.
- Er der noget, vi er utilfredse med, bliver tingene rettet. Sådan et samarbejde kan vi godt lide, og HK Haller har til fulde levet op til vores forventninger i de projekter, vi har haft sammen, siger Klaus Hermansen.
- De kender efterhånden vores virksomhed og det betyder, at de finder frem til de løsninger, vi har brug for. De har en interesse i dét, vi beskæftiger os med og har en gejst for det hele, som betyder rigtigt meget for os, når vi har gang i et nyt byggeprojekt, siger Kent Hermansen.

Mange byggerier
Bøgballe Mink A/S blev stiftet i 2002 af de to brødre. Begge havde forinden etableret sig med hver sin minkfarm i henholdsvis Øster Snede og Uldum, og de blev enige om at slå sig sammen. I dag driver de tre farme i Bøgballe Mink. Klaus har to i Bøgballe og Kent har én i Øster Snede.
De har sammen 17.000 tæver og producerer ca. 90.000 skind på årsbasis. 
Bøgballe Mink har over de senere år opført otte firerækkede traditionelle minkhaller med træspær, to maskinhuse på ca. 900 kvadratmeter samt en stor 16-rækket minkhal med stålspær på ca. 4.000 kvadratmeter med plads til ca. 12.000 dyr.
HK Haller har stået for samtlige byggerier, mens andre leverandører står for bure og redekasser i staldene.
- Vi er helt trygge, og vi ved, at vi har en god samarbejdspartner. Det betyder dog ikke, at vi afsøger markedet og måske tager priser fra andre, men vi oplever gang på gang, at HK Haller er dem, der bedst lever op til de krav og de forventninger, vi stiller i forbindelse med et byggeri.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld
Tlf: 75 68 73 00
Direkte tlf. Trælasten: 75 68 77 22
Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11