God kemi og hurtig opfølgning

                                                                            14.04.2014

Hornsyld Købmandsgaard A/S er en professionel samarbejdspartner omkring erhvervsbyggeri for virksomheden J. Hvidtved Larsen A/S i Silkeborg
Pris, kvalitet og tid er vigtige parametre for J. Hvidtved Larsen A/S i Silkeborg, når der skal bygges nye lager- og produktionshaller. Virksomheden er på den baggrund glade for samarbejdet med Hornsyld Købmandsgaard A/S.
Hornsyld Købmandsgaard opførte den første lagerhal for virksomheden i 2010. Den var på 886 kvadratmeter plus 50 kvadratmeter halvtag.
- Jeg henvendte mig til virksomheden og fik kontakt til deres halafdeling, og det var en god oplevelse helt fra start. Jeg kørte derned og vi fik en god snak om opgaven. Vi havde en god kemi og de var meget kundemindede.
- Vi var godt tilfredse med både processen og resultatet, og derfor valgte vi igen Hornsyld Købmandsgaard, da vi i 2013 skulle have opført et nyt lager og renoveret eksisterende lager. Samtidig skulle vi have opført nye kontorfaciliteter, og vi fik her bygget et samlet areal på 345 kvadratmeter, siger produktionschef Kim Kjehr.
Hvidtved Larsen har også benyttet HK i forbindelse med udskiftning af vinduer i eksisterende kontorbygning samt renovering og efterisolering af en gavl på produktionshallen.
- Det er blevet til en række af opgaver, fortæller Kim Kjehr, der også valgte HK, da der skulle opføres en ny overdækket hal på beholderfabrikken.

Handlede hurtigt
For Kim Kjehr var det afgørende, at der blev handlet hurtigt, da han henvendte sig.
- De vendte tilbage til mig i løbet af ganske kort tid med pris, tegninger og et spændende oplæg til den lagerhal, vi havde brug for. Der blev reageret lynhurtigt, det betyder rigtigt meget, når man står og skal i gang med et projekt her og nu.
En god planlægning i byggeriet er også afgørende.
- Er tingene gennemtænkt og planlagt fra start, så går det hele meget nemmere. Så spiller det hele, og man slipper for mange ærgelser. Jeg lægger også stor vægt på et godt samarbejde mellem underentreprenørerne, den del sørger HK også for.
- Der vil altid komme noget uforudset i forbindelse med en byggeproces, og her synes jeg, at HK er gode til at tackle tingene. De agerer meget professionelt og søger altid den gode dialog, hvor vi i fællesskab finder frem til løsninger. Det betyder, at man er tryg ved processen som bygherre, siger Kim Kjehr.

Stor eksport
J. Hvidtved Larsen A/S er et knapt 100-årigt gammelt Silkeborg-firma, som gennem mange år har været underleverandør inden for metalindustrien.
Virksomheden har specialiseret sig i at skræddersy moderne slamsugerteknologi til forskellige klimaer, lovgivninger og tekniske krav. Den første kombinerede slamsuger og højtryksspuler blev bygget i 1968.
I dag er der 28 eksportlande på virksomhedens referenceliste. Hovedafdelingen er placeret i Silkeborg og der er desuden afdelinger i Nr. Åby, Greve samt i Sverige, England og Australien. Totalt set er der ca. 200 ansatte, heraf ca. 50 funktionærer.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld
Tlf: 75 68 73 00
Direkte tlf. Trælasten: 75 68 77 22
Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11